nedelja, 25. november 2007

Ansambel Lojzeta Slaka

Med vsemi pritiski v službi, ko si sit ljudi in včasih vsega kar je okol tebe,
našponano in hitro življenje s pritiski zunanjega sveta, dobim včasih občutek, da sem se izgubil, v dnevih tedna. V mišljenju, da ti čas prehitro gre skozi življenje, ga bom poizkušal umirit in začel opazovati svet okoli sebe.
Nevem zakaj, ampak ko pride dan za Govejo župco in ko se sliši frajtonarica po radiju, se kar umirim. Takrat vem, da je danes nedelja in da sem ujel vsaj en dan v tednu.

četrtek, 22. november 2007

Komedije

Od asfltirane ceste je dovoz do naše hiše in naprej do zadnje makedamska cesta. In kot vsako leto, se cesta ponovno zasuje z peskom, da se zadelajo največje luknje.
...meni je kul...


A kaj, ko ne bi soseda delala panike in letala okoli svoje zemlje in se pizdila zakaj je kanček peska padel na njeno zemljo. Unega tadrugega nisem vido. Začelo se je prej, čeprav še ni snega. LoL
....na moji zemlji pa že ne....

Meni je na koncu le fajn, me vsaj zob ne boli več :))

torek, 20. november 2007

Že čutim zimsko vzdušje

Po prvih mrzlih jutrih in nekaj zapadlega snega, ki sem se ga razveselil kot otrok,

so me zopet razočarali in hkrati nasmejali sosedje, ki pridno štejejo korake in zabijajo kole, ki jih imajo za imenike svoje parcele, da bo splužen sneg šel na sosedovo zemljo in ne na njegovo. Danes je pa drugi sosed naredil enako. Razjarniki ne morš kaj.


Pa bom zopet sam kidal cesto, kot ponavadi , ko grem prvi v službo.

nedelja, 18. november 2007

Izjava tedna

Če kaznujejo lastnike lokalov zaradi kajenja gostov, je to tako, kot da bi kaznovali Dars, ker vozniki na avtocestah vozijo prehitro.

sobota, 10. november 2007

Kaj podariti za darilo

Danes sem bil v debati, kaj svojemu ali bližnjemu podariti za darilo. Kot vsi vemo, se bliža mesec december in vedno letamo ko nori po trgovinah in iščemo kaj kupiti.
Kupite mu to:
Sem si ga privoščil in lahko povem, da je zakon. Lahko si urejaš bradico, zalisce, krajšaš dlačice, depiliraš po telesu, jajcih (to je na lastno odgovornost), je enkraten za uporabo, možen kar med tuširanjem, je lahek in udoben v roki. Cena zanemarljiva. V paketu je še priložena škatlica kondomov z gelom, kar ni slabo, boste prišle še na svoj račun. Če pa že ni partnerja, je pa aparat primeren tudi za osebe ženskega spola. Meb britjem ne cuka in koža je gladka (kar pa ne pomeni da ga ne smejo uporabljati tudi tiste, ki imajo partnerja). Škatlico pa lahko vseeno porabite z sosedom ali mimobežnešem.
Končno sem si našo brivnik.

petek, 9. november 2007

Adi Smolar - Prizor za zavesami

Iskal sem spot "Je treba delat". Ga pa ni. Je pa ta, ki je odličen.

The Nightmare Before Christmas

F...... prazniki

Danes v milejši obliki, kajti včeraj sem pa mel 200 pritiska. Namreč v lepen dnevu in dobri volji me je razpizdilo pošiljanje novoletne robe v našo skladišče.




Ok, ampak 10 palet. Vsako leto f..... okraski, lučke in neke f..... stvari. Pa u pizdo, kero tele pa kupi vsako leto nove okraske. U kurac ........ in neke kurčeve cekre, košare, neke........uglavnem v pič.. naj grejo vsi. @:

sreda, 7. november 2007

Presenečen


Danes sem naletel na post v blogu" Veliki človek "

Občoduvanja vreden, vsaj za mene.

Martinovi dnevi




Ta teden, so se začeli Martinovi dnevi v Šmartnem. Prirejajo jo primestne vaške skupnorti ŠMARTNO, TURIŠKA VAS IN LEGEN. V obsežnem programu, ki bo ta teden, se bo danes odvijala, prvič, kmečka tržnica (MARTINOVA TRŽNICA ). Predstavili se bodo bližnji kmetje z okolico. V grobem bo prikazano kakšno je bilo življenje na kmetih. Zvečer pa pohod z baklami. Vse to bom zamudil, kot ponavadi, sem zmeri popoldan na šihtu. Bom poslal fotra, naj gre mal pogledat in poslikat.
Cerkev Sv. Martina


torek, 6. november 2007

ponedeljek, 5. november 2007

KOROŠKA

http://www.koroska.si/

Že nekaj časa je v ospredju Koroške, HITRA CESTA, ki buri nekatere prebivalce. Ali je hitra cesta potrebna? Zame, za razvoj gospodarstva, šolstva in dobiček posameznikov je, mogoče tudi za turizem, če gladam v prihodnos. Ko pa se začneš zavedat za posledice me pa kar stisne. Ko sem si ogledal projekte, kje vse bi potekala cesta in eden je 200M od naše hiše. Upam, da te možnosti ne bodo ubrali. Težko se je odločit kaj in kako do zaključka. Še sam sem zbegan.

sobota, 3. november 2007

Jaz tudi tebe

Na vse zgodaj v službi, ko si še ves zaspan in omotičen, ko ti gredo vsi na živce in ti ne dajo miru, da vsaj še kave ne morem spit v miru, ko prikaže promotorka, noro simpatična, v majčki, ki na njej poše "LJUBIM TE KO KUHAŠ"

...A ti lahko pripravim Flambirana prsa v smetanovi omaki in Bananasplit...

četrtek, 1. november 2007

Noč čarovnic vs Dan reformacije

V zadnih dneh je bil v ospredju rompompom o Halloween varianti. Praznik iz Amerike...... eri no.


Ko so naši predniki to proslavljali, ali kako drugače, še Amerike, kot odkrite celine sploh ni bilo.

V trgovinah popizdevajo z reklamami in ponudbo. Meni se zdi vse to smešno.

Se spomnem, kako smo kot otroci vsako leto izrezljali buče in jih obešali na kole, pa o kakem Halloween sploh nismo vedeli. Še moja prababica nas je strašla z belo haljo na tisto noč, in njo njena babica, ko še ladja Titanik sploh ni bila v načrtu. Jah pač tako je, o Trubarju pa le bore malo. Hvala njemu za prevod biblije, prve knjige in seveda novemu gibanju.

Pa sediš, v kafiču na teras, ob pečki in gledaš, kako z maskami letajo okoli tebe. Kaj a je že pust?

Zmenkarije

Letos sem bil prav presenečen, hkrati pa še hvaležen, da ni bilo preveč mrzlo. Prevladovala je lepa poletno-jesenska konfekcija. Zanimivo je to, da se nekatere samo, v tem času oblečejo v kaj bol modno-elegantnega.
Pa hodiš med vrsami in gledaš, se čudiš in gledaš, pošiljaš lepe nasmehe, z presenečenjem katero še pozdraviš, ko te zmede njena stilska urejenos, jo po zanimivem pogovoru povabiš na kavo, ko mi prej, nikoli ni padla v oči, pa srečaš znanko in spoznaš njeno prijateljico, ko pa že misliš, da je vse le naklučje, pa dobiš tel. št. od osebe, ki sem si jo vedno želel. Ma ja.......
Pa zato, sem po britofo moral hodit. Prava modna pista.

O meni

Moja fotografija
Stvari jemljem resno, čeprav se večino časa šalim (na svoj račun). Rad živim življenje... pa ne vedno po moje, zato si razlagam ...tudi jaz sem krvav pod kožo...