petek, 14. september 2007

Danes se igra

Ob 21:30 bo,... upam, da ne zadnja tekma naših. Fantje so si zaslužli stopničko višje, tako da z moje strani vso srečo.

4 komentarji:

Fish pravi ...

Žal, danes si niso

Mevl pravi ...

danes ti dam pa prav
res si niso
sm jebi ga jaz še zmeri morem it na WC

serdzo pravi ...

Nikdar tako blizu OI kot sedaj!!!! Kljub temu nekateri mečejo polena pod noge Alešu Pipanu, ki je najuspešnejši reprezentančni trener. Kot prvemu mu je uspelo končati prekletstvo uvodnega dela evropskega prvenstva, ko se je v Beogradu uvrstil v četrtfinale. Nato je Sloveniji zagotovil nastop na svetovnem prvenstvu in jo sedaj popeljal še do kvalifikacij za Peking (za tri dodatna olimpijska mesta se bodo poleg Slovenije potegovali še Kamerun, Zelenortski otoki, Portoriko, Brazilija, Kanada, Libanon, Južna Koreja, Nova Zelandija, Grčija, Nemčija in Hrvaška). V konkurenci teh držav ima majhna deželica na sončni strani Alp izjemno lepo priložnost, da se zavihti na prve olimpijske igre. Če bi "Aliju" uspelo popeljati majhen narod do polfinala EP, bi verjetno dobil spomenik, tako pa so se takoj obrnile stvari v njegovo škodo. Potrebno je pogledati, s kakšno reprezentanco je Slovenija igrala na prvenstvu in da majhen narod nima veliko vrhunskih igralcev - tudi tisti niso, ki igrajo onstran luže. Menim, da imamo sedaj odlično izhodišče za nadaljevanje. Tudi če pride do vrnitve "staroselcev" v izbrano vrsto, ki jih kapetan Rašo Nesterović ne želi imeti v ekipi zaradi njihovih individualno usmerjenih želja, in opravijo z olimpijskimi kvalifikacijami, bodo mladi dočakali svojo priložnost nato na Poljskem leta 2009.

Kdo bo torej zaigral na kvalifikacijskem turnirju za OI, se bo moral odločiti selektor, kar pa bo izjemno težka naloga. Obdržati mlado zasedbo, ki diha na parketu kot eno, ali vpoklicati izkušene igralce, ki bi dali neko varnost?

Vendar bo potrebna tudi maksimalna podpora Košarkarske zveze Slovenije …SLOVENIJA DO PEKINGA!!

Mevl pravi ...

Po končanem prevenstvu, se je marsikaj poleglo. Čeprav je poraz z Grki še boleč, se je na koncu lepo izšlo, z zmago nad Francijo. Ne bi preveč komentiro trenerja, sam je bil malo nezanesljiv v določenih trenutkih. Izgubljeno ne vrne se nobeno. Kar se pa ekipe tiče, pa kapo dol. Vse obdržat v kvalifikacijah, poklical bi še samo Brezca, Udriha, Bečiroviča namesto Dragiča če bo pozdravil poškodbo in Nachbarja.
Mal izkušen je potrebnih

O meni

Moja fotografija
Stvari jemljem resno, čeprav se večino časa šalim (na svoj račun). Rad živim življenje... pa ne vedno po moje, zato si razlagam ...tudi jaz sem krvav pod kožo...